Responsive image

Responsive image

Livsstilsrådgivning

Som livsstilsrådgivare hjälper jag till att uppmuntra och motivera till förändring, med ett långsiktigt tänkande. Genom att ändra sin livsstil kan man uppnå stora hälsovinster.

Jag förespråkare inga dieter utan hälsosam kost som inte utesluter några näringsämnen.

Undersökningar visar att vi äter för dålig kost, rör oss för lite och stressar för mycket.

Stress är en stor orsak till många av de hälsoproblem som folk lider av idag. Vår mage är extra känslig för stress och fler och fler drabbas av "stressmage".

 

Som Livsstilsrådgivare kan jag hjälpa till med:

- Kostrådgivning
- Motion/träning
- Stresshantering
- Sockerberoende
- Tobaksberoende
- Få balans i vardagen

 

 

 

Lilla Smygehälsan

Vi går igenom din kost, fysisk aktivitet och övrig livsstil och kommer fram till förändringar som är anpassade för dig och dina mål. Innan vi träffas får du registrera din kost under 4 dagar som du mailar mig 1 vecka innan mötet.

600:-/h

Vill du kostregistrera via Nutrition Data efter mötet kostar det 500:-/månad. Du får feedback av mig 1gång/vecka under den första månaden.

 

 

Stora Smygehälsan

Detaljerad genomgång av din kost, fysiska aktivitet och övrig livsstil. Du får fylla i ett hälsotest på första mötet. Därefter får du råd om förändringar som är anpassade för dig och dina mål. Du har löpande rådgivning under tiden.

2500:- för 2h samt 3 uppföljningar á 60 min.

300:-/h för ytterliggare uppföljning.

Kostregistrering via Nutrition Data ingår under 2 månader.

 

 

Kostregistrering

Kostregistrera via Nutrition Data. Du får inloggning av mig. Första månaden får du feedback av mig 1gång/vecka. Att kostregistrera gör att du ser vad du verkligen får i dig. Både vad gäller näringsämnen, vitaminer och mineraler. Även tillgång till recept.

800:- första månaden. Därefter 500:-/ månad.

 

 

Träningsschema via Nutrition Data

300:-